четвъртък, 18 август 2011 г.

Блогът се закрива

Тук вече не пиша. Заповядайте в другия ми блог Как се прави, надявам се да ви бъде полезен.

8 коментара:

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

ще посетим новия блог, много успехи, поздрави и до скоро

Бора Бора каза...

отивам на новото място, продължаайте да пишете и споделяте с всички нас, приятна вечер на всички

Екскурзии Австрия каза...

И аз ще отида на новото място, дано и там всичко потръгне добре и да се развива!

почивки Испания каза...

Жалко, че и този блог се закрива, беше много добър. Намирах там интересни теми и коментари. Но все пак е за добро!Дано новото място бъде по-добро и да си доволен и удовлетворен от избора си и все пак благодарим, че ни съобщи новината и къде точно можем да те намерим.Все пак човек няма как да се задържи на едно място, особено щом иска да се развива и успява.Бъди сигурен, че и на новото място ще те посещаваме, няма лесно да се отървеш от нас.

дайвинг каза...

Добър вечер и от мен.Влизам и какво да видя, блога се закрива. Но много се радвам, че си написал къде можем да те намерим. Дано там да е още по интересно с още повече информация, която да можем да обсъждаме.Дано хората,които са писали в този блог, не се откажат и дойдат на новото ти място. Пожелавам ти още повече потребителя и по голям рейтинг на блога ти.Трябва да има развитие, нещата се променят и дано да е за още по-добро.

доставка на месо каза...

Здравейте, ех тъкмо исках да видя какво ново става и някоя тема да обсъдим , но уви блогът е закрит, много жалко.Поздравления за новото място, радвам се че се развиваш и , че искаш нови и нови неща, това говори добре за теб.Пожелавам ти много късмет и голям брой потребители и там.Благодаря за информацията, със сигурност и там ще бъдеш посетен от всички нас.Точно така трябва да прави човек ,когато му отеснее дадено място, да се насочи към другаде.Сигурна съм, че и там ще има полезна и интересна информация.

почивки каза...

Трябва да бъдеш сигурен, че ще те посетим и в другия ти блог Как се прави.Явно добре се развиваш, вижда се че имаш много идеи, което ти пожелавам да реализираш.Дано на новото място ти бъде още по-добре с още повече посещаемост.Теми за писане има колкото щеш, аз ти желая да избираш винаги най-популярните , важни и интересни.Много ми е интересно горе долу за колко време се прави един блог, така по обикновен. И как точно се спира старият вече?Добре си направил, че си ни информирал къде си вече.

парфюм каза...

Блога беше много интересен жалко, че го закри, но ти желая късмет на новото място.